Menu

Plads til idrætsglæde

Verdens største fodboldcup. 1.600 hold fra alle verdenshjørner. 6.000 kampe. Minder for livet for 32.000 deltagende mænd og kvinder. Vi er stolte af at være med til at skabe rammerne om Norway Cup.

Over 20 år med leg og glæde ved idræt

Der er få projekter, som O.B. Wiik er involveret i, der har samme størrelse og prestige som Norway Cup. Og det er et taknemmeligt job. Derfor gør vi det gerne igen og igen, år efter år. Se resultatet i filmen herunder.

Har du nogensinde spekuleret over, hvordan Ekebergsletta omdannet til verdens største fodbold cup for børn og unge hvert år?

Totalleverandør til Norway Cup

Det meste af det du ser af telte, haller, tribuner, scener, hegn og profiler er leveret af O.B. Wiik. Gennem mere end 20 år har vi oparbejdet en viden om, hvordan så stort et arrangement kan afvikles, opstilles og nedmonteres hurtigt og effektivt.

Hele arbejdet er udført på X  dage og planlægges i tæt samarbejde med arrangøren, Bækkelagets Sportsklub.

Få andre steder er så mange af O.B. Wiiks produkter i brug samtidig, så hvis du vil besøge, hvad man kan kalde et «showroom» for vores produkter, så er Ekebergsletta i Oslo i starten af august altid en god anledning.