Skip to content

Arbejdstelt til svejsearbejde

Arbejdstelt til svejsearbejde

Et arbejdstelt kan bruges i rigtig mange løsninger, og ofte kan vores standard telte sættes op meget hurtigt.

Vores kunde, CP Kelco, stod og skulle bygge nogle tanke, der krævede en del svejsearbejde, men havde ikke selv pladsen til at huse arbejdet i deres eksisterende bygninger. Da vintervejret i Danmark ikke danner basis for de bedste arbejdsbetingelser udenfor, rakte de ud til O.B. Wiik for at finde en løsning med noget teltleje mens projektet pågår.

Efter en snak med vores rådgivere ende de med at leje et af vores standard arbejdstelte på 8,5x21x3,5 m. – stort nok til at huse hele svejsedelen og ifm. tankproduktionen.
For at medarbejderne skulle kunne gå ikke bare tørt, men også behageligt, tilføjede CP Kelco også både lys og varmepumpe til løsningen.

I Løbet af 2 uger fra vores føste samtale, fik vi leveret og monteret arbejdsteltet hos kunden med både lys og varmepumpe, så nu kan der svejses i et behageligt miljø uanset forholdene udenfor teltet – i første omgang i hvert fald de næste 6 måneder.

Skal vi også sætte et arbejdstelt op hos dig, så start med at kigge på vores løsninger her, hvor du også kan finde svar på de mest almindelige spørgsmål

Arbejdstelt fra O.B. Wiik
Svejse i arbejdstelt
Arbejdstelt til svejsearbejde
Arbejdstelt standard
Arbejdstelt fra O.B. Wiik
Inde i arbejdstelt fra O.B. Wiik
Standard arbejdstelt fra O.B. Wiik
Arbejdstelt til svejsning