Skip to content

Brand i ventilationsanlæg gav behov for midlertidige arbejdstelte

Arbejdstelte leveret efter brand

Arbejdstelte kan bruges i mange situationer, og er en hurtig, god og fleksibel løsning på mange udfordringer eller midlertidige behov.

Da Siemens Gamesa, der opererer inden for den følsomme energisektor, blev ramt af en brand i et af deres ventilationsanlæg, krævede det en hurtig og effektive løsninger for at minimere driftsforstyrrelser og sikre, at forretningen fortsætter med at fungere så problemfrit som muligt. Det var netop denne udfordring, som gjorde at Siemens Gamesa i Vejen, i uge 8, rakte ud til O.B. Wiik for at finde en midlertidig løsning mens de udførte omfattende rengøring og reparation af deres faste faciliteter.

For at sikre, at deres drift ikke blev alvorligt påvirket, henvendte Siemens Gamesa sig til os med behovet for midlertidig opbevaring af deres varer, mens rengørings- og reparationsprocessen fandt sted. I løbet af en kort tidsramme bestilte de to midlertidige arbejdsteltetelte, hver med dimensioner på 17,5x18x4 meter, og allerede i uge 9, kun en uge efter, blev disse telte monteret og gjort klar til brug.

Den hurtige respons og effektive implementering af løsninger var afgørende for Siemens Gamesa’s evne til at opretholde kontinuitet i deres forretning. Ved at have midlertidig opbevaring lige ved hånden kunne de sikre, at deres varer var sikkert beskyttet, mens de håndterede konsekvenserne af branden.

Denne situation er et fremragende eksempel på, hvordan vores fleksible løsninger og hurtige implementation, kan imødekomme kundernes akutte behov og hjælpe dem med at navigere gennem udfordrende tider. Vi er stolte af at have kunnet hjælpe Siemens Gamesa med at overvinde denne udfordring, og vi håber de snart er tilbage i deres vandte omgivelser!
Vi ser frem til at fortsætte med at støtte dem og vores andre kunder med vores innovative og pålidelige løsninger i fremtiden.

Vi har bred erfaring i at levere arbejdstelte og andre løsninger til midlertidige behov for overdækning. Se mere her

Arbejdstelte leveret efter brand
Arbejdstelte set indefra