Skip to content

Butikstelt fra O.B.Wiik

Vi tilbyder flere løsninger rettet mod butikker, der for eksempel ønsker at oprette et Click & Get-telt, en sommerbutik eller en begivenhed. Uanset hvad der er brug har brug for, har vi en teltløsning, der passer.

Butikstelt

Mange butikker oplever fra tid til anden et behov for udvidet plads. Uanset om det er i korte eller lange perioder, kan O.B.Wiik hjælpe dig. Vi tilbyder flere løsninger rettet mod butikker, der for eksempel ønsker at oprette et Click & Get-telt, en sommerbutik eller en begivenhed. Uanset hvad der er brug har brug for, har vi en teltløsning, der passer

Fleksible løsninger

Det betyder ikke noget, om der er behov for at opgradere eller nedgradere. Vores telte er kendetegnet ved, at de er meget fleksible og kan justeres efter ønske. Dette gør dem til en dynamisk løsning tilpasset et marked, muligheden for forandring er vigtig. Hvis du ikke finder en standardløsning, der passer til dit brug, kan vi også tilpasse hele layoutet til dine præferencer. Fleksibilitet er også vigtigt, når det kommer til, hvor den skal opsættes. Vi har god erfaring med montering af telte på alle mulige placeringer i både smalle og åbne områder. Således kan du stole på, at vi finder en løsning, der passer dig.

Tillægsudstyr skaber den perfekte ramme

Teltene fungerer godt alene, men hvis du vil, kan vi også levere ekstra udstyr, der forbedrer oplevelsen og brugervenligheden. Afhængigt af hvilket telt du vælger, kan vi levere og samle en lang række forskellige tilbehør såsom borde, stole, hegn, gulve, vinduer, varme, belysning og meget mere.

Nem installation og mange anvendelser

Det tager ikke lang tid, fra du bestiller, indtil teltet står op og er monteret. Og vores telte er nemme at opstille, uanset om vi gør det for dig, eller hvis du vil gøre det selv. Telte fra O.B.Wiik er således en praktisk og hurtig løsning, som ofte er nødvendig i denne branche. Derudover er teltet fleksibel med hensyn til anvendelsesområde. Et og samme telt kan bruges til en masse forskellige aktiviteter. Vi leverer rammen, og du bestemmer hvad der skal ske indeni. Vi har lavet nogle eksempler på, hvad et butikstelt fra O.B.Wiik kan bruges til.

Eksempler på anvendelsesområder

Klik og download

I et lukket samfund har mange været nødt til at ændre deres forretningsmodel til en Click & Get-løsning. Vi tilbyder telte, der passer til dette, og som kan skabe gode og sikre betingelser for både kunde og service. På samme tid vil et telt fra O.B.Wik kunne sætte en mere professionel ramme for handelen.

Sommerbutik

I sommermånederne har flere mennesker brug for mere plads eller vælger at flytte dele af deres aktiviteter ud på gaderne i godt vejr. Med et telt fra O.B.Wiik kan du tydeligt sætte et præg på salget, skabe rammer og samtidig beskytte varer og kunder mod et noget ustabilt, dansk sommervejr.

Pop-up shop

Vores telte fungerer godt til at lave midlertidige butikker. Vi har telte, der er egnede til dagbrug, og andre, der kan stå op i flere uger eller måneder. Da det er let at tilpasse teltene til den ledige plads, er de fremragende til dette formål.

Salg

Vil du sælge ud af mange varer? Hvorfor ikke lægge dem ud og gøre dem mere tilgængelige for forbipasserende? Hvis du har brug for ekstra borde til varerne, kan vi også levere det.

Begivenhed

Nogle gange er en markering/fejring nødvendig. Det kan være en premiere, en ny lancering, bogunderskrivelser eller børnedag. Vores telte kan hjælpe med at skabe stemning og gøre det hele muligt.

Men lad ikke vores fantasi begrænse dine muligheder, hvad vil du bruge et butikstelt til?

Kontakt os for en uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk

Henrik Stegmann

henrik.stegmann@obwiik.dk
+45 20 20 44 28

Salg og udlejning

Søren Jensen

soren.jensen@obwiik.dk
+45 40 22 79 38

Salgschef

Henrik Boe Jacobsen

henrik.jacobsen@obwiik.dk
+45 40 19 08 41

Salg og udlejning