Skip to content

Byggeri og anlæg

Der er ikke nogen steder, hvor det er vigtigere at være beskyttet end på bygge og anlægsopgaver anlægspladser og byggeområder, både af hensyn til medarbejdere, materialer, konstruktioner og dyrt maskineri. HMS-kravene skal følges og certificeringer skal være på plads. Vi har overblik over, hvilke produkter der passer til din branche.

Uanset hvor og hvordan du arbejder

Produkter til byggeri og anlæg har virkelig været et vækstområde. Derfor er der flere at vores produkter, der benyttes på dette område. Det kan være arbejdstelte, håndværkertelte eller overdækning til forskellige typer af opgaver. Vores løsninger er fleksible og kan skaleres op til ønsket størrelse. Er der behov for et broprojekt? Eller en midlertidig hal løsning? Sammen finder vi svarene og den mest hensigtsmæssige løsning til projektet.

Broarbejde

Skal der opføres eller repareres en bro? Er der brug for overdækning, mens arbejdet står på? Med arbejdstelte fra O.B. Wiik får man ly for vind og vejr – og arbejdsro.

Støbearbejder, membrandæk og asfaltering og kørebaneafmærkning udføres nemlig ofte bedst i tørvejr. Det er derfor, man oplever, at dette arbejde udføres om sommeren. Men med tag over hovedet i form af et arbejdstelt kan dette foregå året rundt.

Vi tilpasser arbejdsteltet efter projektets dimension og har flere eksempler på specialsyede løsninger, hvor vi har tilpasset det standardiserede produkt til kundens specielle ønsker. Kræver projektet en ingeniørmæssige overvejelser? Vi strækker os langt for at overdække hele arbejdsområdet.

Tagarbejde

Før huset har fået tag på, er det vigtigt med et tag, for at sige det enkelt. Midlertidige telte hjælper med til at holde konstruktion, isolation, el- og rørarbejde tørt.

Desuden holder det medarbejdere og værktøj tørt og afskærmet fra vind og vejr, og sandsynligvis kan man se en gevinst i mindre sygefravær og mindre slid på dyrt værktøj. Der er med andre ord mange fordele ved at montere arbejdstelte.

Derfor bliver der tit brugt arbejdstelte ved nybyggerier eller ved renovering af tage. Vores arbejdstelte har løftekroge, så de kan løftes med en kran. Derefter kan de enten monteres direkte på taget eller på et stillads, så længe der er mulighed for at fastgøre dem. Dette beregnes af O.B.Wiiks montører.

Støbearbejde

En faktor man ofte beregner ind i støbearbejdet er vejret. Sådan behøver det ikke være. Med arbejdstelte fra O.B. Wiik kan du støbe året rundt, når som helst.

Ønsker du, at projektet skal skride frem efter planen? Vil du undgå kostbare udsættelser? Forudsigelighed er måske lige så vigtigt som materialeomkostninger, når det handler om større støbearbejder. Arbejdsteltene fra O.B. Wiik kan hurtigt blive en investering, der betaler sig, eftersom de holder vand, fugt, sne og is væk fra de flader, hvor der skal støbes.

Produkter indenfor byggeri og anlæg

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk