Skip to content

Forsvaret

Få aktører stiller strengere krav til opbevaring af og sikkerhed for deres materiel end netop Forsvaret. O.B.Wiik har leveret haller til militære områder med skræddersyet specialudstyr, der varetager sikkerheden.

Alle ret!

Pr. definition er Forsvaret afhængigt af at kunne bevæge sig hurtigt rundt. Derfor har de brug for fleksible løsninger, der kan bruges til en bred vifte af formål, og som kan tilpasses hurtigt opståede beredskabssituationer, det være sig troppeforflytninger, øvelser eller nedskæringer.

O.B.Wiik har bl.a. leveret haller til opbevaring af forsvarsudstyr og til brug som garager eller værkstedshaller til militære køretøjer.

Vi går langt for at indfri kundernes krav til sikkerhed og ekstraudstyr til vores haller. Vi kan levere haller i solide, stærke konstruktioner og materialer, der tåler det nordiske klima, med ekstraudstyr som varme, ventilation, affugtning, belysning, sikringssystemer og portløsninger.

Det vigtigste af det hele er, at den hurtige leverings- og monteringstid der giver de forskellige militære instanser den fleksibilitet og de nødvendige handlefriheder, de ofte tilstræber.

Produkter indenfor forsvaret

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk