Skip to content

Maritim

I miljøer, der er tilknyttet maritime erhverv og havne, stilles der specielle krav til beskyttelse af udstyr. Saltvand, vind, vejr og sikkerhedskrav er betingelser, som haller og produkter fra O.B.Wiik skal tage højde for.

Havet som nærmeste nabo

At klare et barsk miljø med saltvandssprøjt er ingen sag for en WiikHall med PVC-dug og aluminiumskonstruktioner. Toldvæsen, havnemyndigheder og kommercielle aktører benytter vores produkter, hvor udfordringerne er størst.

WiikHallen sikrer, at varer eller skibslaster kan stå trygt i havnemiljøet, før de eventuelt omlastes eller transporteres væk. Konfigurationer som affugtning betyder, at tørvarer/bulk kan opbevares, uden at der er fare for, at de tager skade.

Marine erhverv

Marine erhverv i tilknytning til opdrætningsanlæg eller andre erhverv som offshore og havbrug, stiller unikke, nordiske krav og oplever nogle af de samme behov som havnetrafik. En WiikHall i umiddelbar nærhed af hav og havnemiljøer har den fordel, at den er hurtig at opstille, nem at flytte og tilpasse til nye behov, hvis der sker ændringer i lastevolumen eller ved generel vækst og nye lagerbehov.

WiikHallen tilpasses nemt til transport med ramper, køreporte eller med andre faciliteter som belysning, ventilation, opvarmning m.m.

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk