Skip to content

Industri

Maskiner, køretøjer, varelagre og elektronik har særlige behov for lokaler. En industrivirksomhed har på sin side specielle behov for løsninger, der kan tage højde for vækst. Haller fra O.B. Wiik klarer alle behov.

Den fleksible produktionshal

Uanset hvilke varer, der produceres, kan en WiikHall eller stålhal løse kortsigtede og langsigtede behov. De kan udvides efter behov, reduceres i størrelse, og de vil være et trygt og sikkert sted for produktionslinje og varer, uanset lokation, vind og vejr.

En WiikHall eller stålhal kan forsynes med alt det, en moderne industrivirksomhed har behov for. Ramper, porte, mezzaniner (indskudt underetage), affugtning, ventilation, opvarmning, belysning – alt ligger parat i beregningsprogrammer, så du får præcis den produktionshal, du har behov for, på kort og lang sigt. Leder du efter en permanent løsning? En WiikHall eller stålhal er et godt alternativ til traditionelle bygninger.

Fordelen, set i forhold til et fast byggeri, er den hurtige monterings- og demonteringstid, så man nemt kan justere størrelsen på produktionslokalerne efter produktionstoppe og nedgange i konjunkturerne.

Og hvis nogen skulle være i tvivl – O.B.Wiiks haller er bygget til nordiske forhold med alt, hvad det indebærer af snefald og storme, med solide konstruktioner i stål eller aluminium og duge og sømme i kraftig, holdbar kvalitet.

Produkter indenfor industri

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk