Skip to content

Lager og logistik

Mange virksomheder med transport- og lagerbehov har fået tag over hovedet i en hal fra O.B.Wiik. Alt fra råvarer, madvarer, maskineri, mineraler og postforsendelser finder beskyttelse mod vind og vejr i en WiikHall eller stålhal.

En hal til enhver vare

Har du en helt speciel råvare, der skal lagres? Eller flere? Vi kan hjælpe dig med at afdække dine behov for, hvordan en lager- eller logistikhal bør udstyres.

Eftersom vi kan forsyne hallen med affugtningsudstyr, opvarmning eller ventilation, opnår du kun ganske lidt ekstra ved et fast byggeri. En hal-løsning er i sin natur fleksibel, og transport- og logistikbranchen får også deres behov dækket med løsninger i form af porte og ramper.

Møder pludselige behov

Den fleksible lagerløsning, der i øvrigt fås i mange forskellige bredder, kan bygges så lang, man ønsker det. Dermed kan man udvide eller nedskalere efter behov, varelager og grundareal.

Med det in mente kan det nævnes, at vi har leveret havnelagre, affugtede lagre, bulklagre og varelagre i over 100 lande.

Produkter indenfor lager og logistik

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk