Skip to content

Luftfart

Fly, helikoptere og udstyr til luftfarten er meget kostbare investeringer, der kræver god beskyttelse. En hangar i form af en skræddersyet WiikHall giver fleksibilitet og fuldværdig beskyttelse i lufthavne og på mindre flyvepladser.

Luftig anvendelse – solidt stående på jorden

Undervejs udgør himlen deres tag, men når de står på jorden, og når de skal vedligeholdes, har flyvemaskiner og helikoptere behov for en hangar af god kvalitet – med stort, luftigt areal som arbejdsplads rundt om flykroppen. Nem adgang for maskinerne og gode arbejdsforhold for mekanikere spiller også ind, når man indkøber en hangar.

WiikHall udformet som hangar byder på en række løsninger, der er specialdesignet til flyoperatører og flyselskaber. Eksempelvis hangarer med dugporte eller rulleporte, og hvor højden og konstruktionen passer til, at de skal rumme et fly.

En hangar i form af en WiikHall tåler vind og vejr og benyttes af både store og mindre lufthavne og flyvepladser til mindre fly.

Produkter innenfor luftfart

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk