Menu

Events / Arrangementer

Hvor mennesker mødes, skabes minder. Og minder bliver bedre, når der er gode rammer: Vi er førende leverandør i markedet for produkter til events og arrangementer. Mange har uden at vide det set en fodboldkamp fra en bænk eller en koncert i et telt fra O.B Wiik.

Når alt skal klappe

Der er mange faktorer, der skal gå op i en højere enhed for at arrangement bliver en succes. Du vil gerne skabe den rette stemning, men den kommer ikke af sig selv. Den kommer af en oplevelse af, at alt kører på skinner. At idrætsarrangementet eller koncerten blev afviklet uden problemer. At man slap for at stå længe i kø. At lyssætningen var god, siddepladserne gode og at der var dejlig mad og drikke.

Erfaring tæller

Bag alt dette ligger års samarbejde med krævende aktører. Over hele landet har messer, festivaler og idrætsarrangementer systemer fra O.B. Wiik, der er med til at gøre arrangementet til en succes. Derfor vælges vi som samarbejdspartner år efter år. Men også mindre arrangementer er blevet opmærksomme på den gode O.B. Wiik-kvalitet.

Produkter fra A til Å

Indhegning, sikring af publikum, slusesystemer, telte i alle størrelser, koncerthaller, scener, tribuner, bardiske, borde og stole er faciliteter, der hører til et stort arrangement, men også toiletløsninger, køreplader, kabelkasser og en del infrastruktur, som man ikke tænker så meget over.

O.B. Wiik kan levere komplette løsninger, men også enkelte produkter, hvis en arrangør selv kan og vil udføre jobbet med at rigge det hele til. Vi hjælper gerne til med at afdække behovene, og du skal vide, at vi ikke kun har produkter til friluft og sol. Det er måske, når vejret og kulden bider mest, at et tag over arrangementet fra O.B. Wiik virkelig kommer til sin ret.

Produkter indenfor events/arrangementer