Menu

Horeca

Hotel-, restaurant- og cateringvirksomheder har ofte pludselige behov for større lokaler, der kan huse mennesker, fødevareproduktion – eller begge dele. O.B. Wiik kan skaffe pladsen.

En branche i forandring

Vokseværk? Udvidelse af udskænknings- og spisearealer? Midlertidige køkkenløsninger? Måske et arrangement eller seminar udover det normale? Der kan være mange grunde til, at horeca-virksomheder har brug for at få mere tag over hovedet, men fælles for dem alle er, at de har brug for løsninger, der skaber gode arbejdsforhold, beskytter mod vind og vejr og som skal stå et stykke tid – gerne en hel sommer eller hele turistsæsonen.

Horeca-virksomheder kender også til udsving i markedet og kan få brug for løsninger, der giver mere plads i begrænsede perioder. Af erfaring sætter de pris på den fleksibilitet, de får med en teltløsning eller, hvis de slår et stort brød op – en hel hal.

Hvad enten det er som «stand-alone» eller i tilknytning til etablerede lokaler leverer O.B. Wiik specialtilpassede løsninger – telte, dugløsninger, presenninger, opvarmning, belysning, borde, stole og toiletløsninger. Køkken og arbejdslokaler kan afskærmes yderligere og ventileres.

Sæsonbaserede eller enkeltstående begivenheder

Er der et ekstra stort arrangement eller behov, kan en WiikHall være en god løsning. Fleksibiliteten i løsningerne gør, at det er nemt at skalere op eller ned efter behov. I alle tilfælde er både telte og haller hurtige at stille op, nemme at demontere og hjælper med at løse umiddelbare behov.

Produkter indenfor horeca