Menu

Idræt

Idrætsarrangementer eller faste idrætsinstallationer kræver gode teltløsninger eller haller og flerfunktionshaller. Det handler om at skabe gode rammer for træning, sport og arrangementer.

Lokaler til gode idrætsoplevelser

Hal, idrætshal eller flerfunktionshal – kært barn har mange navne, når det handler om idræt. Men først og fremmest er det et rum til træning og idrætsglæde. For at skabe det, er der behov for et minimum af faciliteter.

En flerfunktionshal fra O.B. Wiik er et billigt, hurtigt og fleksibelt alternativ for idrætsklubber med store ambitioner og små budgetter. Hallen er relativt hurtig at opstille og er et godt alternativ til en traditionel bygning.

Ubegrænsede muligheder

Mange kan se en fordel i, at hallen kan følge klubbens økonomi og vækst i og med, at den nemt kan udvides, reduceres eller simpelthen flyttes. En flerfunktionshal kan også udlejes eller benyttes til helt andre formål.

En flerfunktionshal fra O.B. Wiik kan rigges til efter alle brugerens ønsker. Affugtningsanlæg, porte, belysning, køling, opvarmning, tribuner og garderobeanlæg kan tegnes ind og leveres i en total pakke. Sammen med gunstige finansieringsordninger og lave vedligeholdelsesomkostninger vil vores flerfunktionshal ofte være det bedste alternativ for mange idrætshold.

Kvalitetsprodukter til idrætsarrangementer

Ser man bredt på idrætslokaler, har vi produkter, der dækker alle typer idrætsarrangementer. Vi leverer for eksempel det meste inden for telte, scener, hegn og udstyr for at afvikle et vellykket arrangement. Eftersom løsningerne er fleksible, skalerer vi i forhold til arrangementets størrelse – fra Norway Cup i den ene ende af skalaen til mindre arrangementer for lokale idrætshold.

Produkter indenfor idræt