Menu

Industri

Maskiner, køretøjer, varelagre og elektronik har særlige behov for lokaler. En industrivirksomhed har på sin side specielle behov for løsninger, der kan tage højde for vækst. Haller fra O.B. Wiik klarer alle behov.

Den fleksible produktionshal

Uanset hvilke varer, der produceres, kan en WiikHall eller stålhal løse kortsigtede og langsigtede behov. De kan udvides efter behov, reduceres i størrelse, og de vil være et trygt og sikkert sted for produktionslinje og varer, uanset lokation, vind og vejr.

En WiikHall eller stålhal kan forsynes med alt det, en moderne industrivirksomhed har behov for. Ramper, porte, mezzaniner (indskudt underetage), affugtning, ventilation, opvarmning, belysning – alt ligger parat i beregningsprogrammer, så du får præcis den produktionshal, du har behov for, på kort og lang sigt. Leder du efter en permanent løsning? En WiikHall eller stålhal er et godt alternativ til traditionelle bygninger.

Fordelen, set i forhold til et fast byggeri, er den hurtige monterings- og demonteringstid, så man nemt kan justere størrelsen på produktionslokalerne efter produktionstoppe og nedgange i konjunkturerne.

Og hvis nogen skulle være i tvivl – O.B. Wiiks haller er bygget til nordiske forhold med alt, hvad det indebærer af snefald og storme, med solide konstruktioner i stål eller aluminium og duge og sømme i kraftig, holdbar kvalitet.

Produkter indenfor industri