Skip to content

Isoleret telthal blev til værksted og klargøringsfacilitet hos Zeppelin

Telthal konverteret til værksted hos Zeppelin

En Isoleret telthal blev løsningen da en kunde skulle bruge ekstra plads.

Zeppelin, eneforhandlere af Caterpillars produkter i Danmark, Færøerne og Grønland, har for nylig udvidet deres faciliteter med en skræddersyet løsning fra os. Med et ønske om at opfylde deres behov for et effektivt værksted og klargøringsområde til deres imponerende maskiner, valgte Zeppelin en isoleret telthal med målene 15 x 28 x 6 meter som den ideelle løsning.

En af de bemærkelsesværdige features ved denne teltlagerhal er de 12 vinduesbånd, der er blevet inkluderet for at sikre optimal naturlig belysning i hallen. Dette skaber ikke kun et behageligt arbejdsmiljø for Zeppelins team, men det understreger også virksomhedens engagement i at fremme bæredygtige og energieffektive løsninger i deres drift.

Porten til hallen er også blevet designet med ruder i hele porten, hvilket yderligere øger mængden af naturligt lys, der strømmer ind i rummet, og forbedrer arbejdsforholdene for personalet. Derudover er hallen udstyret med essentielle faciliteter som tagrender, lys og varmepumper, hvilket sikrer en optimal og komfortabel arbejdsplads året rundt.

Zeppelin, der er kendt for deres krav til høj kvalitet og service, fandt den perfekte partner i os til at levere en isoleret telthal, der opfylder deres strenge standarder. Vi er stolte af at have haft muligheden for at støtte Zeppelin i deres fortsatte vækst ved at levere en skræddersyet og kvalitetsorienteret løsning, der imødekommer deres specifikke behov og forventninger.

Skal du også bruge en isoleret løsning, så læs mere om vores telthaller her

Telthal OB.Wiik hos kunde
Inde i isoleret heltal fra OB Wiik
Telthal konverteret til værksted hos Zeppelin
Port i telthal fra OB.Wiik
CAT maskiner i Telthal fra OB.Wiik
Telthal udenfra
Telthal bagside med logo