Skip to content

Lager i en fart hos DM Supply i Galten

Lager hos DM Supply

Lager er en af de ting, der er svære at forecaste. DM Supply har været i deres nye hovedkvarter i Galten i mindre end et år, men takket være gode relationer til kunder, vokser forretningen, og nye løsninger måtte findes.

DM Supply er en førende aktør inden for udlejning af elementstøtter, understøtning og sikkerhedsmateriel til byggebranchen. Med et omfattende produktprogram af højeste kvalitet, og som eneforhandler af Hünnebecks produkter i Danmark, har DM Supply etableret sig som en pålidelig partner i branchen siden sin grundlæggelse i 2012. Virksomheden udvikler hele tiden sortimentet til det danske marked, og har derfor brug for mere plads på deres lager.

“Danmark er i den grad et elementland. Ingen steder i verden bruger de samme grad af betonelementer i størrelse og vægt, og naboerne i Tyskland og Sverige kan slet ikke forstå når vi taler om, hvilke løsninger, vi i Danmark implementerer. Det stiller særlige krav til vores lager kapacitet, og derfor rækker vi ud til O.B.Wiik.”
Jørn Dahl fra DM Supply

I takt med deres fortsatte vækst og behovet for at udvide deres lagerkapacitet, valgte DM Supply at placere deres forsyningslager tæt på deres eksisterende faciliteter i Galten. For at imødekomme dette behov blev vi valgt som deres partner til at designe og installere en skræddersyet teltlagerhal, der kunne opfylde deres specifikke krav og leveres hurtigt og effektivt.

 

O.B.Wiik leverer et funktionsdygtigt lager

Den specialdesignede teltlagerhal, med dimensioner på 20x40x6 meter og en imponerende 800 kvadratmeter lagerplads, blev opstillet direkte på den eksisterende asfaltbelægning ved siden af DM Supply’s nuværende bygning. Dette sikrede en problemfri integration med deres eksisterende infrastruktur og hurtig adgang til det nye lager.

For at sikre optimal funktionalitet og tilgængelighed blev teltlagerhallen udstyret med to sideporte med dimensioner på 4,65×5,0 meter, samt moderne LED-belysning for optimal synlighed og arbejdsforhold. Det mest bemærkelsesværdige ved dette projekt var den utroligt korte opstillingstid på kun seks dage fra start til slut.

Udover at levere en effektiv og skræddersyet lagerløsning, inkluderede vores service også fastpris på byggesagsbehandling og udarbejdelse af en brandstrategi, hvilket yderligere understreger vores evne til at levere en omfattende og problemfri service til vores kunder.

Vi er stolte af at have haft mulighed for at støtte DM Supply i deres vækstrejse ved at levere en fleksibel, effektiv og skræddersyet lagerløsning, der opfylder deres specifikke behov og krav. Dette projekt er endnu et eksempel på vores engagement i at levere kvalitetsløsninger hurtigt og effektivt til vores kunder.

Har din forretning også brug for ekstra plads i en fart? Tag fat i os her, så vender vi tilbage

Lagertelt udefra
Lagerhal hos DM supply
Lagerhal hos DM