Skip to content

Lange løjper og langt samarbejde

O.B.Wiik har i over 10 år været en fast samarbejdspartner for Vasaløbet. Vi er der også når det traditionsrige skiløb fylder 100 år!

Et traditionsrigt løb
Vasaløbet er noget, som de fleste i Norden kender til, enten fordi du er en af de 1,6 millioner, som har deltaget selv, eller har set det på TV. Gennem 90 km «slider» deltagerene sig gennem skoven fra Sälen til Mora. Og vi leverer teltløsninger både fra starten, i midten og slutningen af løbet.

At skabe gode opholdsfaciliteter
Hovedfokus i Vasaløbet er naturligvis selve skiløbet, men hvis det skal blive en succes, skal der også være gode opholdsfaciliteter undervejs i løbet. Ninni Bäckström, som er kunde- og sponsoransvarlig for Vasaløbet, fortæller hvordan O.B.Wiik hjælper til med at sætte rammerne omkring løbet.
– O.B.Wiik hjælper os med at skabe gode rammer. Ved at opstille en række forskellige teltløsninger, er de er med til at udvikle vores arrangementer, og vi kan stole på at O.B. Wiik skaber den rigtige løsning for os.

Mange ændringer, stabilt partnerskab
At have en langsigtet samarbejdspartner er værdifuldt for begge parter. Jo bedre man kender hinanden, desto mere ved man hvad den anden part har brug for. For Vasaløbet har det specielt gjort sig gældende, at det de sidste år har været meget uforudsigeligt på grund af Covid-19.
– I år kan vi for eksempel ikke være på den plads, hvor vi plejer at være på grund af et stort infrastrukturprojekt i Mora. Derfor må vi nøjes med et mindre område end normalt. Der hjælper O.B.Wiik os med at finde på løsninger, uanset hvor vi skal være, også selv på mindre steder, afslutter Ninni.

Vi ønsker tillykke til 100 års jubilaren og glæder os til fremtidigt samarbejde!

Vi leverer dette: