Skip to content

WiikHall NEX

WiikHall model NEX leveres i størrelsene 10×24, men kan gøres længere eller kortere.

Enkel og hurtig montage

Hallen er enkel at sætte op. Det kræves ikke kran eller lift under montering. Alt værktøj der behøves til montering er inkluderet i leverancen sammen med en detalieret monteringsanvisning, og hallen kan nemt monteres af 6 personer på en dag.

Hallen leveres med aluminiumsramme og flammehæmmende PVC dug. Der er 1 port i størrelse 4,5 x 4 meter i hver ende.

Levering

Vi har normalt haller på lager for hurtig levering.

Brug

Hallerne har mange brugsområder og benyttes også som værksted og opbevaring, og i forbindelse med nødhjælp også som skole og laserat.

Lang erfaring

WiikHall model NEX er monteret i mere end 100 land og på alle kontinenter. Siden vores første leverance i slutningen af 1980-tallet er der leveret mere end 10.000 WiikHaller. Alle større FN-organisationer og NGO’er (Non Governmental organisations) som UNHCR, UNICEF, World Food Program, IOM, Røde Kors med flere benytter sig af haller fra O.B.Wiik.

WiikHall NEX giver en række fordele for nødhjælp

 • Sammenlignet med en stålkonstruktion vejer WiikHallen med aluminiumkonstruktion mindre. Specielt ved flytransport reduceres fragtomkostningerne derfor betydeligt.
 • Hver tagdug er kun 4 meter bred og vejer kun 56 kg. En tagdug kan nemt håndteres af 2 personer. Selv når det blæser, er det nemt at montere vores tagduge.
 • Længdemoduler på 4 meter gør, at man kan øge eller reducere teltets længde efter behov. Alle teltdele kan bruges indbyrdes.
 • Har du for eksempel købt 2 haller, begge i størrelse 10 x 32 meter, kan du også bygge en hal i størrelse 10 x 28 meter og en hal i størrelse 10 x 36 meter.
 • Alternativt kan du bygge en hal i størrelse 10 x 64 meter, hvis dette bedre passer til formålet. Al montage af hallen kan udføres fra jordniveau.
 • Eftersom montører ikke har brug for at klatre i konstruktionen 5 meter overjordniveau, har vi mindsket risikoen for faldskader.
  Hurtig montering. Et trænet 6-mands team monterer en WiikHall NEX i størrelse 10 x 32 meter i løbet af 5-6 timer.
 • Hvis du skulle være uheldig at ødelægge tagdugen, er den delt op i sektioner á 4 meter. Der er derfor kun behov for at udskifte den del, der er ødelagt. Du har derfor kun brug for at skifte den del, der er ødelagt og ikke dugen på hele hallen.
 • Tagdugen er fastgjort til konstruktionen med kæder. Den tagdug der skal byttes, trækkes af og erstattes med en ny. Dette er gjort på nogle få minutter.
 • Hvis dele af rammen, for eksempel et teltben bliver påkørt og ødelagt, kan du fjerne den ødelagte sektion, men fremover benytte teltet i en 4 meter kortere version, indtil du har fået reservedele.

Technical specifications

WiikHall Model NEX with aluminium frame.

Framework: Anodized Aluminium.

Cover: White PVC-coated polyester fabric with UV protection.

One fabric folding door 4.5 x 4 metres (WxH) in each end.

Ventilation

Two air vents in each gable.

Wind load capacity: 0,68 kN/m² (approx. 31 m/s) when the building is attached to the ground in accordance with the assembly instructions.

Snow load capacity: 0,75 kN/m² when the building is attached to the ground in accordance with the assembly instructions.

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk