Menu

Nødhjælp

Når store nødhjælpsorganisationer som UNICEF, World Food Programme og UNHCR rykker ud til humanitære kriser, er evnen til at levere afgørende. De har derfor brug for kvalitetshaller i løbet af kort tid.

Når tid er afgørende

Nogle katastrofer advares man om i tide, andre opstår pludseligt, men i alle tilfælde handler det om at komme hurtigt ud med nødhjælpsudstyr af god kvalitet. Vores kunder er FN-organisationer og frivillige hjælpeorganisationer, hvor vi har rammeaftaler om leverancer af lagerhaller.

Det er WiikHallen med dens forskellige konfigurationer, der er det primære produkt. Den bruges hovedsageligt til lager og distribution af mad, som værksted for køretøjer og som midlertidige skolebygninger. WiikHallens fleksibilitet betyder imidlertid, at den kan huse en masse andre formål, der opstår ved humanitære kriser. En omfattende liste af tillægsudstyr bidrager til at gøre WiikHallen velegnet til brug i troperne, i ørkenområder og på arktis.

Klar til handling verden over

Der er etableret en række fremskudte lagre for netop at kunne reagere hurtigst muligt. Disse er strategisk placeret i byer over hele verden, gerne med tilknytning til havne. Disse byer er Brindisi i Italia, Panama City i Panama, Dubai i De Forenede Arabiske Emirater, Accra i Ghana, Kampala i Uganda og Subang i Malaysia, Djibouti i Afrika og Las Palmas. Desuden har vi vores norske hovedlager centralt placeret i Oslo.

Produkter indenfor nødhjælp