Skip to content

Nyt domicil – tættere på kunderne – og plads til mere vækst

I december flyttede O.B.Wiik Danmark sit lager og hovedkontor fra Stege til Lille Skensved i Køge. Det har på mange måder givet positiv effekt på trivsel, kundeservice og øget produktivitet.

Vi er kommet 1 time tættere på Vestdanmark og Hovedstaden, hvor vores primære aktivitet af montage af lager- og arbejdstelte foregår. Så vi er kommet tættere på vores kunder, som kan serviceres hurtigere.

Udover at spare tid og transportomkostninger, er langt de fleste medarbejderes transporttid faldet. Og de få medarbejdere, som nu skal køre længere har udtalt til sine kolleger at ”nu har I kørt langt for os i en årrække, så nu er det vores tur til at køre for jer”.

Den nye matrikel rummer pt. 10 medarbejdere i lyse lækre kontorfaciliteter fordelt på 300 kvm og 1000 kvm isoleret lagerhal med 6 meter højde, som har øget lagerkapaciteten med faktor 3. Udvendigt er samtlige 3000 kvm stenbelagt med plads til at kunne vækste i fremtiden. Det har alt sammen medvirket positivt på produktiviteten.

Og så er bygningen topmoderne med fokus på energibesparing. F.eks. er alt lyset led og energibesparende. Der er timere på udelys og logoskilt. Vægge er ekstra isolerede, som samlet giver et lavere energiforbrug. Desuden er der el-ladere til el- og hydridbiler, så vi også her er klar til den grønne omstilling.

Desuden har ejendommen generel god materialekvalitet, sådan at bygningen fremstår som en præsentabel domicilejendom, og dette understøtter O.B.Wiik’s værdier om kvalitet, ordentlighed og bæredygtighed.

O.B.Wiik’s nye hovedkontor ligger på Foldagervej 11, 4623 Lille Skensved. Som kunder eller samarbejdspartner er du velkommen til at kigge ind, når du kører forbi på motorvejen, men giv gerne en melding inden på telefon 70203475 – vel mødt!