Skip to content

O.B.Wiik bygger giganthal til selvkørende køretøjer

O.B.Wiik har vundet en kontrakt med AstaZero AB (www.astazero.com) i Sverige, på en leverance af verdens største telthal.

AstaZero AB er et højteknologisk selskab med fokus på forskning og udvikling af aktiv trafiksikkerhed og driver bl.a. Verdens eneste fuldskala testmiljø udenfor Borås i Sverige. AstaZero AB er ejet af Research Institute of Sweden AB og Chalmers University og Technology.

Hallen fra O.B.Wiik vil være hele 700 meter lang og 40 meter bred, med en midt sektion på 140 meter som vil være 60 meter bred. Hallen skal være klar til brug til februar 2021 og skal benyttes som en indendørs testbane til udvikling af selvkørende køretøjer.

Pressebilleder:

Udtalelser:

«Baseret på vores evaluering af alle indkommende tilbud, var O.B.Wiik et naturligt førstevalg for os. Gennem den store kvalitet på tilbuddet samt høj kompetence og erfaring fra tidligere leverancer af store haller, er vi trygge ved at O.B.Wiik kommer til, at leverer dette vigtige projekt i henhold til vores høje forventninger om kvalitet og leveranceevner», udtaler Peter Janevik, VD i AstaZero AB.

«Vi i O.B.Wiik er stolte og glade for, at blive tildelt denne vigtige kontrakt fra AstaZero AB. For os er dette nok et bevis på at O.B.Wiik er attraktive i markedet og at vores store fokus på kompetence, kvalitet og leveringsevne gør os til en foretrukket samarbejdspartner.», udtaler Koncernchef i O.B.Wiik, Paal Tønsberg.

Kontaktinfo presse:
Administrerende direktør / CEO Paal Tønsberg, mobil +47 911 75 748, paal.tonsberg@obwiik.no