Skip to content

O.B.Wiik med på militærøvelse

Det er ikke bare tropper fra ind- og udland, som deltager i militærøvelser. I vinters var O.B.Wiik også til stede med flere telte og tillægsudstyr, som skulle hjælpe soldatene gennem øvelsen i barske vintervejr i Nordnorge.

Telt til soldater
Leveringen bestod af flere forskellige telte med mange funktioner. Men fælles for alle var, at de skulle bistå til beredskab under øvelsenAlle telte havde gulve, dører, lys og elektriske systemer. I tillæg var teltene tilpasset tre specifikke brugsområder:

  • Sanitærtelt indeholdende toiletter, urinaler, håndvaske, vand og afløb, elektriske systemer og selvfølgelig varme. Det gjorde det mulig for soldaterne at sig komfortable i behagelige omgivelser imellem de hårde militærøvelser.
  • Overnatningstelt som i tillæg til varme, belysning, el og gulve havde skillevægge, feltsenge samt bagage- og hyldeplads. Dermed blev det et egnet opholdssted for troppene med mulighed for at inlogere mange soldater for natten.
  • Lagertelt med foldeport som er ideel for opbevaring af det, som troppene havde brug for til øvelsen.

Bred erfaring med telt til militært brug
Vi har flere ganger tidligere leveret udstyr til militærøvelser og lignende opgaver, som har helt specielle behov. Med lang erfaring og levering af telteløsninger til nødhjælp i hele verden, har vi oparbejdet en unik kompetence på dette område. O.B.Wiik er altid klar til at finde optimale løsninger for midlertidige lejre, som kan dække menneskelige behov, også i ekstreme situationer.

Læs mere om nødhjælp

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information