Skip to content

O.B.Wiik på en tur over Svalbard

Lige nu er syv O.B.Wiik-medarbejdere i hård træning, inden de påbegynder en ni-dages tur over Svalbard i april. Vi har fået et lille indblik i deres træning og hørt, hvordan de forbereder sig.

Gode ​​forberedelser

Planlægningen, der startede i august sidste år, kræver lidt mere forberedelse end en almindelig påsketur med en hurtig frokost og kakao i posen. Hver dag går de etaper på op til 8 timer i hårdt terræn. Dette har resulteret i mange træningstimer på turen med dæk på slæb, hvilket simulerer de 40 kg slæder, de tager med på turen.

En første og sidste samling

Efter mange infektionsvenlige holdmøder holdt gruppen endelig en samling i Haukeli i midten af ​​marts. Det er selvfølgelig langt bedre at mødes ansigt til ansigt end online. Der blev der udført testture, overnatninger udendørs og test af udstyr for at sikre, at alt fungerer som det skal, og at du holder dig varm. Vejret på Svalbard i april kan variere fra påskeforhold med omkring 0 grader og sol til mindre end -20 grader. Med andre ord skal den pakkes godt med udstyr til at håndtere de forskellige udfordringer, som Arktis stiller.

En krævende tur

Af i alt 5 kategorier er dette en kategori 4-tur, sammenlignet med Grønland over en kategori 5. Det er derfor ikke en tur at tage let på. Selvom forberedelserne har foregået i et stykke tid, gøres der meget i sidste ende. ”Det er underligt med det, uanset hvor længe du forbereder dig, ender det altid med en lille nervøsitet, når det nærmer sig afgang. Men vi er godt forberedt og klar til turen, og vi er alle glade for, at vi arbejder på en arbejdsplads, der gør denne tur mulig! ” er meddelelsen fra gruppen.

Stolte kolleger hepper på fastlandet

Vi er meget glade for, at holdet fra O.B.Wiik straks er klar til afgang. Det er sjovt at se, at vores kolleger laver spændende ting sammen og noget, som vi gerne sponsorerer. Vi er stolte over at sende denne sporty gruppe på en tur til Arktis som repræsentanter for O.B.Wiik. Held og lykke med forberedelserne og held og lykke når tiden kommer!

Vi følger rejsen videre her og på sociale medier.