Skip to content

Om os

Nordens førende leverandør indenfor salg og udlejning af telthaller, produktions- og arbejdstelte siden 1912.

O.B.Wiik Danmark A/S er en del af det norske selskab O.B.Wiik AS, der blev etableret i 1912 og er en førende leverandør af pvc-haller og arbejds- og lagertelte, hvoraf de fleste produkter kan både lejes og købes. Vi har hovedkontor i Køge samt afdeling i Hornsyld.

Hele koncernen er i stærk vækst og markedsfører sine produkter internationalt med eksport til mere end 100 lande. I dag er O.B.Wiik AS indgår i den norske koncern Zurhaar AS, der samlet har cirka 430 ansatte i 6 lande, og samlet omsætter for ca. 1,8 mia. NOK.

Miljø

O.B.Wiik er bevidste om, at vi påvirker miljøet igennem vores egen virksomhed og indirekte gennem vores kunder samt leverandører. Derfor tager vi i O.B.Wiik ansvar for vores miljøpåvirkning i vores dagligdag. Vi ønsker en grundig miljøbevidsthed som bidrager til gode løsninger inden for vores produkter og branche.

O.B.Wiik arbejder aktivt på, at have en effektiv kvalitetssikring som sikre udviklingen af vores miljøforhold. Vi har gjort et aktivt valg og arbejder med produkter med en lang levetid. Vi fokuserer på at reduserer O.B.Wiiks miljøbelastning,  specielt på affald og energiforbrug, samt anvende en højere grad af miljøvenlige produkter i vores produktion. Vi skal aktivt påvirke vores kunder, samarbejdspartner og leverandører til, at have stor fokus på miljøarbejdet.

Alle i O.B.Wiik er engageret i vores miljøarbejde. Alle enheder i koncernen tager ansvar for egne forhold og indvirkning på miljøet, og inkluderer miljøforhold i alle processer der er relevante.

Vores CVR nummer er 33396562.

Leje eller eje?

Er du usikker på, hvad der er mest hensigtsmæssigt til dit formål? Kontakt os, så finder vi sammen frem til, hvad der er bedst for dig.

Vi har gode og fleksible finansieringsløsninger og indgår gerne lejeaftaler.

Vidste du, at vi også sælger brugte produkter?
Ikke alting behøver at være helt nyt – du kan spare på både miljøet og pengepungen ved at købe brugt.

– Godt for miljøet og godt for pengepungen.

+45 70 20 34 75
obw@obwiik.dk