Menu

Bodtelt

Spisetelt, billetskranke, salgstelt – mulighederne er mange for et bodtelt. Opsætningen giver plads til rækker af salgspunkter via diske, der stilles op og med tilhørende profilering for de produkter, der sælges.

Effektivt salgsareal

«Bod»-betegnelsen beskriver egentlig en salgsbod, men i stort format via en telt-løsning. Løsningen er specielt populær som telt til servering af mad og drikkevarer under store arrangementer og festivaler.

Ved sådanne begivenheder kommer trafikken ofte i bølger, f.eks. mellem koncerter eller i pauserne i sportskampe. Så skal serveringen afvikles på en effektiv måde og uden de store kødannelser. Teltet opstilles med serveringspunkter og diske i længderetningen. Teltet giver plads til nødvendig infrastruktur og har arealer, der kan benyttes til tilberedning af mad eller køling/opbevaring af mad- og drikkevarer eller til opbevaring af produkter til salg. På den måde skabes et godt flow i salget.

Eksponeringsflader

Bodteltet har gode muligheder for at reklamere for varer og priser/menuer. I bunden og i toppen af rækkerne med serveringsdiske og andre steder i teltet, findes store flader, hvor man kan opsætte presenninger med påtrykte prislister, sponsorer, varer til salg etc. En sådan eksponering er med til at vise produktudvalget og sørger for en hurtig afvikling af salget.

Bodteltene leveres med kraftige aluminiumsrammer og flammehæmmende PVC-dug.

Størrelse 5 x 5 meter.

Referencer:

Kontakte

Søren Jensen

soren.jensen@obwiik.dk
+45 70 20 34 75
+45 40 22 79 38
Salg og udlejning Vest

Kim Kielstrup

kim.kielstrup@obwiik.dk
+45 70 20 34 75
+45 31 63 86 63
Salg og udlejning Øst