Menu

Profilering

Bliv set, og bliv hørt. Med telte, bannere, presenninger eller duge med profilering og tryk på, får du vist dig og dit produkt og sagt det, du vil sige. I stort eller lille format, lige som du har behov for.

Tænk stort

Har du noget vigtigt på hjerte? Vil du bare vise dit firmalogo? Har du en væg i overskud, du kan bruge som reklameflade? Med tryk på en dug eller presenning af PVC kan du virkelig slå dig løs. Hvis du har en stor hal som WiikHallen, hjælper vi også gerne med tryk på dug, så du kan sætte et varigt præg på hallen og profilere dig og dit produkt.

Tryk på presenninger bruges oftest til at fortælle, hvem der udfører en byggeopgave eller slet og ret ved, at man spænder presenninger med tryk op og bruger det som reklamekanal.

Dugene er naturligvis også funktionelle ved, at de beskytter de områder, der benyttes eller ved, at de fungerer som yderdug på en hal – eller for presenningers vedkommende ved, at de inddækker stilladser, hegn eller byggepladser.

Det er stort set kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan man kan profilere sig. I alle tilfælde er vores storformatprinter klar til at udføre profileringsopgaver.

Bliv synlig med et telt

Er du og dit hold tilmeldt et idrætsarrangement? Ofte har man behov for faciliteter til udstyret. Det kan f.eks. være «boder» eller telte, hvor man opbevarer idrætsudstyr, telte til cykelreparationer, smøretelte ved skiløb eller telte i forbindelse med start og mål, hvor der skiftes tøj, og idrætsudøverne gør sig klar.

Dette er telte, hvor du har mulighed for at præge alle flader med din profil. Spændstige visuelle udtryk og logoer kan boltre sig og danne mulighed for at «skille sig ud» i forhold til konkurrenterne. Sports- og idrætstelte med sådanne præg er populære ved større idrætsarrangementer, men kan naturligvis bruges over alt. De vind- og vejrbeskyttende egenskaber er nok en del af grunden til, at de sælger godt.

Produkter indenfor profilering