Skip to content

«Quick» samarbejde med Buldre Racingteam

“En gruppe venner, der kan lide kombinationen af ​​racerbiler og sociale sammenkomster.” Sådan beskriver Buldre Racingteam sig selv. Holdet består af flere profiler og talenter i gadebilsamfundet, og de kan endda smykke sig med en verdensrekordtitel – verdens højeste hastighed på is.

Når de rejser rundt i events og motorbegivenheder, bringer de O.B.Wiik med på holdet. Imellem løbene håndteres bilerne i et depot, der består af ni komplette Quick-Up-telte fra O.B.Wiik. Både biler og kørere holdes beskyttet mod vind og vejr. Seks af teltene er også fuldt dekoreret med profiltryk og logo. Det giver et mere professionelt indtryk og præsenterer sig godt, når de er på tur.

“Quick-Up teltene, vi har med os, er af meget god kvalitet. Det gode samarbejde med O.B.Wiik giver os tryghed, når vi er rundt i Skandinavien og Europa til væddeløb og motorbegivenheder. Vi anbefaler deres produkter ”, er feedback fra Buldre.

Vi hos O.B.Wiik er stolte over at kunne være sammen med den fartglade bande på jagt efter gode placeringer og nye podie pladser.

Vores pop-up telte er velegnede til mange lejligheder og anvendelser. De er nemme at samle og kan om ønsket profileres med et logo. Læs mere om mulighederne for pop-up-telte, og du er velkommen til at kontakte os, så finder vi en løsning, der passer dig.