Skip to content

Sikker massevaccination med O.B.Wiik

O.B.Wiik har alt, hvad der er nødvendigt for at oprette komplette vaccinationsstationer. Siden pandemiens start har vi bidraget med vores løsninger inden for infektionskontrol til blandt andet teststationer. Derudover har vi stor erfaring med at levere kvalitetsprodukter til nødhjælp og medicinsk assistance og ved, hvad der kræves af løsninger inden for dette segment.

Komplet løsning

Vi kan levere fuldt udstyrede vaccinationsstationer med alt hvad du behøver for at gøre dig klar til massevaccination. Det inkluderer blandt andet borde og stole, skillevægge, plastgulve, telte, varmeenheder, låsetelte, hegn osv. Vi leverer også brugbare infektionskontrol telte til udendørs og indendørs brug.

Skræddersyet til dine behov

Vores løsninger er fleksible og kan tilpasses det område, der skal bruges til vaccination. Når du kontakter os, arbejder vi sammen for at finde ud af, hvad der bedst passer til din situation og det område, du har til rådighed. Vi har flere standardløsninger, der passer til de fleste formål, men vi tilpasser eller kan skabe specielle løsninger, hvis det er nødvendigt. For os er det vigtigste, at dine behov bliver opfyldt på en god måde.

Hurtig levering og opsætning

Vi ved, hvor vigtigt det er at kunne levere hurtigt og præcist, især i denne situation. Derfor lagerfører vi en stor mængde varer, der kan leveres og samles på kort tid. Således kan du være operativ og klar til vaccination ikke længe efter du har kontaktet os.

Beskytter infektionskontrol og privatlivet

Med kabiner, hegn og skillevægge sikrer vi, at vaccinationen kan finde sted korrekt, selv med mange mennesker ind og ud. Det betyder, at vaccinationen kan udføres på en sikker, hurtig og fleksibel måde. Men det er vigtigt, at det ikke er på bekostning af privatlivets fred. O.B.Wik tilbyder skillevægge, der beskytter dem, der er vaccineret, fra at blive set af andre. Dette betyder, at selv i en presset situation og med mange mennesker kan privatlivets fred for alle, der skal vaccineres, beskyttes.

Beskytter bygningsområderne

Mange bruger eksisterende bygninger såsom sportshaller eller multifunktionelle haller til massevaccination. I værste fald mærker og skader, såsom beskadigede gulve, får bygningen til at blive ubrugelig til sit oprindelige formål, efter at vaccinationen er afsluttet. Eventuelle reparationer og udskiftninger kan resultere i store ekstraomkostninger. Vi kan tilbyde løsninger, der sikrer, at bygningen ikke beskadiges af massevaccinationen og efterlader den i en lige så god stand som da den blev overtaget.

Kontakt os for en snak, så kan vi fortælle dig mere om, hvordan vi løser din situation og bidrager til en sikker og effektiv vaccination af befolkningen.