Skip to content

Slagelse skal renovere svømmehallen – og O.B.Wiik A/S er med på holdet.

Det er et kompliseret projekt, men O.B.Wiik A/S er altid interesseret i en god udfordring. Det er også en af grundene til at vi blev valgt da Svømmehallen i Slagelse skulle renoveres. Vi har sat en telthal op som er 40 meter bred og 85 meter lang og helt op til 17 meter høj på toppen. Indvendigt er også svømmebassinet godt tildækket for at hindre skader. Der er med andre ord ikke tale om et lille partytelt..

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

De gode arbejdsforhold tilkendegiver sig også med den belysning som er monteret oppe under taget, som sørger for en godt oplyst arbejdsplads. Specielt vigtig i det vi går ind i mørkere måneder. I tillæg er det lykkedes at etablere et område med ledig plads i den ene enden af hallen. Dette er meget praktisk da man kan benytte dette område til krane- og løftearbejde. Samt som opbevaringssted til byggematerialer, som kan stå trygt og beskyttet mens arbejdet pågår.

Der har gennem hele projektet været et godt og konstruktivt samarbejde mellem Slagelse kommune. Georg Berg A/S og O.B.Wiik A/S og vi er stolte og glade for at være til at give Slagelse en ny svømmehal.