Menu

Special

Har du specielle projekter? Så skal du vide, at vi vil gå meget langt for at imødekomme dine krav med vores telte og haller. Har du brug for helt specielle mål? Vi producerer PVC-presenninger efter kundens ønsker.

Specialprojekter

En WiikHall kan bruges til det meste i sin standardudførelse, men vi oplever ofte, at kunder ønsker speciel tilpassede løsninger til specielle projekter.

WiikHall kan tilpasses mange størrelser og formål. Hallen er som udgangspunkt fleksibel og kan tilpasses undervejs i processer, efter særskilte dimensioner og kan udrustes med et stor udvalg af ekstraudstyr.

På millimeteren

Har du brug for en dug produceret efter mål? Måltagning kan udføres af vores medarbejdere. Derefter produceres det ønskede materiale efter mål og tilpasses, så det bliver, som det er bestilt og matcher den funktion, der ønskes. Vores PVC-materialer fås i mange kvaliteter og farver, så der er mange muligheder.

Eksempler på produkter vi udfører efter specialmål er:

  • Forhæng til uden- og indendørs brug. Forhænget kan leveres med skinner og ophængsdetaljer.
  • Anhængerpresenninger til bil, lastbil, trailer og traktor.
  • Palleovertræk i alle størrelser.
  • Hætter til industrien og offshore.
  • Presenninger til både.

Andre materialer

Er du på jagt efter andre specialløsninger? Kontakt os – der er mange muligheder. Vi har også faldsikringsnet og containernet med potentielle nye brugsområder. Vi har også eksempler på, at vores PVC-duge egner sig som bassinbund.

Produkter indenfor special