Skip to content

Telthal eller permanent byggeri? Der er mange fordele ved Telthal!

Du tænker måske på telthaller som noget midlertidig og enkelt, men det er det ingen grund til. For i mange tilfælde vil vore haller fungere udemærket som permanent byggeri. Faktisk står vores telthaller typisk i over 20 år, før der må skal gøres noget med dugen. Og der er flere fordele ved at vælge telthal frem for permanent byggeri.

Lavere omkostninger med telthal

Det er billigere at montere en telthal end det er at etablere et traditionelt byggeri. Her er der mange områder, hvor du kan spare penge, både i materialer og tidsbrug. I tillæg har telthallerne ikke et lige så behov for vedligehold og reperationer som det permanente byggeri. Det er med til at sænke totalomkostningerne yderligere gennem hallens livsforløb.

Hurtig og enkel montering

Vore telthaller kan være oppe og i funktion på få uger. Det står i stor kontrast til det traditionelle  byggeri, som kan tage mange måneder, hvor der i tillæg ofte er mere omfattende krav til godkendelser og forarbejde. Telthaller fra O.B.Wiik kan monteres hurtigt og enkelt, noget som gør at hallen kan tages i brug meget tidligere end et traditionelt byggeri.

Mange brugsfunktioner

Når vi sætter en telthal op er det gerne med én funktion i tankerne, men det betyder ikke at de kun fungere til netop det formål. Det er omtrent kun fantasien som sætter grænser for hvad du kan bruge en hal til. I og med at det er let at justere og lave ændringer, vil det kræve mindre at ændre brugsfunktionaliteten af hallen.

Fleksibelitet i placering, i størrelse/skalering og økonomisk

Telthallerne fra O.B.Wiik er tilgængelige i forskellige størrelser og kan tilpasses for at opfylde specifikke behov. Men det er ikke bare dette som er fleksibelt. I modsætning til et traditionelt byggeri er telthallerne enkle og hurtige at montere og demontere, samt enkle at justere længder eller lave ekstra-løsninger på – også efter monteringen.

Dette giver dig også en økonomisk fleksibilitet. Såfremt du oplever ændrede behov eller økonomiske vilkår kan din hal bygges mindre eller udbygges. I tillæg kan du vælge mellem at leje eller eje. Dermed kan du, når du er færdig med hallen, levere den tilbage eller sælge den videre. Den lange levetid gør at det ikke er noget problem at bruge hallen igen, se eksempel. Godt for miljøet og for økonomien.

Telthaller har lang levetid

Fair nok, vi kan måske ikke konkurrere mod det permanente byggeri, som står i mange hundrede år, men vore telthaller er alligevel designet til at holde i mange år. Vi producerer vore PVC-teltduge af meget slidstærkt materiale, som er specielt tilpasset til at tåle det nordiske vejr.

PVC er et holdbart materiale, som hverken rådner eller ruster, noget som betyder at telthalerne fra O.B.Wiik kan vare i mange år (typisk over 20 år) uden at kræve meget vedligehold. Skulle noget blive ødelagt eller få slidtage, er det let at udskifte dele eller for eksempel hele dugen.

Har du fortsat behov for mere information for at blive overbevist?

Tag gerne kontakt med en af vore sælgere eller læs mere om vore haller.