Skip to content

UKA – Norges største kulturfestival

Hvert andet år går studentfestivalen UKA af stablen i Trondheim. Det er landets største kulturfestival og den ældste studieuge i Norge, som bygger på lange traditioner. Hovedfokuset er at skabe et bredt og engagerende kulturtilbud for alle byens indbyggere.

Et stort arrangement
Totalt set er det over 1800 frivillige fra alle universiteter og højkoler, som sørger for at UKA bliver gennemført. Det er studentene selv, som driver hele organisationen og skaber dette store kulturtilbud. Under UKA vil det være mulig at finde noget, som passer til enhver smag. Det er alt fra bingo, vinsmagning, debatter, til dragshows, koncerter eller revy.

Koncert-arena fra O.B.Wiik
I år har O.B.Wiik været så heldige at få lov til at levere Hovedscenen i «Dødens dal» – en gigant arena på 40x80m, da der bliver gennemført mange koncerter i alle genre. I tillæg er der leveret mange boder, som gør koncertoplevelsen komplet.
Tidligere har UKA haft et telt, som stod på søjler, men med O.B.Wiik’s løsning får de nu en koncert-arena uden forstyrrelser for dem i salen. Dermed kan optil 6000 publikummer se på Allan Walker og Veronica Maggio, eller hygge sig på Oktoberfesten. Med hele 16 meter til taget, ligges der op til en hyggelig oplevelse i rumlige omgivelser.

Vi ønsker alle i en fantastisk kulturmåned!