Skip to content

Vi ser proffere ud med pop-up teltet fra O.B.Wiik

Når Rygge skydeklub tager på stævne medbringer de altid det praktiske telt med deres logo i bagagerummet.

Et telt med mange muligheder

En hurtig snak med Alf Kristian Tollefsrød, en af skytterne fra Rygge skydeklub, viser, hvor alsidige pop-up-teltene fra O.B.Wiik er. De bruger blandt andet teltet til at skifte tøj i, hvis det regner, og det egner sig fint til salg af hjemmelavede ting og laserskydning for unge mennesker, der vil prøve at skyde. Desuden bruger de teltet til at promovere sig:

– Vores nye telt er blevet smadderflot, forklarer Tollefsrød. – Det gør os mere synlige, når vi er på stævne, så vi både kan få flere medlemmer og se mere proffe ud over for de andre skytter.

Pop-up-teltet er ideelt for foreninger og hold, hvadenten det handler om idræt, politik eller andre aktiviteter og arrangementer. Teltene leveres i et udvalg af forskellige farver, men kan også bestilles med fuldt print af dit designmønster på både sider og tag. Hvor mange sider, du har brug for er op til dig, og teltene kan naturligvis forsynes med vinduer, halve sider eller dørløsninger.

Ud over de solide materialer er en af pop-up-teltenes store styrke, at de er så nemme at have med at gøre, både med hensyn til montering og transport:

– Det er nemt at montere og afmontere siderne, det er hurtigt at folde det sammen og nemt at tage med sig, kommenterer træner Knut Arne Tollefsrød.
– Teltet fylder minimalt, og det er helt fantastisk, når vi er ude og rejser til stævner og den slags sammen.

Mange forskellige varianter

Pop-up-teltene fås i mange størrelser, fra 1,5×1,5m og helt op til 4x8m (prof-telt). Selv med det allerstørste telt vejer rammerne ikke mere end 60 kg, og den mindste ramme vejer kun 13 kg!

Efter behov kan man koble diverse tilbehør til teltet såsom tagrender, plastgulv, afstivere, salgsdiske og så videre. Du finder mere info her, sammen med en række referencer og eksempler på pop-up-telte i forskellige sammenhænge.

Hvis du kun har brug for et telt i en begrænset periode, tilbyder vi desuden udlejning af pop-up-telte som en del af vores brede sortiment inden for event-udlejning. O.B.Wiik har lang erfaring med alt fra små arrangementer til store festivaler og kan hjælpe dig med det meste af det, du har brug for som arrangør. Kontakt os, så ser vi på det sammen.

Læs mer om pop-up telt her.