Skip to content

Wiikhall modell Nex – bruges i flere end 100 lande

O.B.Wiik har i mere end 25 år leveret lagerhaller til FN-organisationer som UNICEF, UNHCR og World Food Programme samt en række andre hjælpeorganisationer som Røde Kors, Red Barnet og Læger Uden Grænser.

32 meter hal på 60 sekunder

Når der sker en humanitær katastrofe eller en naturkatastrofe, har hjælpeorganisationerne brug for en hal, der er robust og anvendelig samtidig med, at monteringen er nem og hurtig. Der er brug for en WiikHall NEX. NEX-hallerne monteres uden kran eller andet specialværktøj. Standardhallen er 10 meter bred og leveres i ubegrænset længde i sektioner af 4 meter. Det nødvendige værktøj og en let forståelig monteringsvejledning medfølger altid leverancen, så også ufaglærte nemt selv kan montere hallen.

I videoen herunder ser du et team på seks personer, som opstiller en 32 meter lang NEX-hall på små tre timer. Vi har naturligvis sat hastigheden op, så vi kan vise processen på 60 sekunder. En længere udgave på en knap en time, finder du nederst på siden.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information

funktionalitet, kvalitet og fleksibilitet har gjort WiikHall NEX til et eftertragtet produkt blandt hjælpeorganisationer. Hallerne benyttes derudover til bl.a. skole, værksted, sygestue samt møde- og forsamlingslokale med mere.

Ud over den tryghed, hjælpeorganisationerne har omkring selve hallens egenskaber, ved man, at O.B.Wiik forstår vigtigheden af en hurtig responstid. I tillæg til eget lager i Oslo har O.B.Wiik strategisk placerede lagre i Italien, Spanien, Panama, Dubai, Ghana, Uganda, Kenya, Djibouti og Malaysia, så vi nemt og hurtigt kan levere lagerhaller til enhver destination på meget kort tid.

Fleksibilitet i fokus

WiikHall NEX er designet til at være så praktisk som muligt uden at reducere kvaliteten. Monteringen foregår meget nemt og hurtigt, og resultatet er et meget robust produkt. Eftersom al montering foregår fra jorden uden brug af kran, mindskes risikoen for faldskader og andre ulykker betragteligt, samtidig med at den lave vægt på dugen og konstruktionen gør NEX-hallerne nemme at håndtere og transportere.

Der er kun meget få begrænsninger i forhold til, hvor en NEX -Hall kan monteres, og denne fleksibilitet ses også i den modulbaserede struktur. Har du rådighed over flere haller, kan du blande sektioner efter behov. To 10×24-haller kan for eksempel blive til én 10×16-hal og én 10×32-hal.

Skulle du være uheldig at skade dugen eller konstruktionen, vil du fortsat kunne bruge hallen i en reduceret længde. Det er også kun nødvendigt at skifte de dele, der faktisk er ødelagt, og på denne måde holdes omkostningerne nede.

Alle disse smarte løsninger kommer vores kunder til gode, hvad enten de arbejder med krisehåndtering eller andre opgaver, hvor der er brug for fleksible og driftssikre haller.

Se mere om WiikHal NEX.

You are currently viewing a placeholder content from Default. To access the actual content, click the button below. Please note that doing so will share data with third-party providers.

More Information