Skip to content

WiikHaller til Estland

O.B. Wiik har for nylig opført to lagre på 28×65 meter og et lager 28×45 meter til en af ​​vore kunder i Estland. De tre konstruktioner med 8 meter sidevægshøjde, der dækker ca. 5000m2, bruges til opbevaring af forskellige emner pakket i kundens standardstabelbare paller på 1×1, 20×2, 20 meter.

Vor tekniske afdeling og designteam har hjulpet med at udføre skitser for at visualisere, hvordan man bedst muligt udnytter det indvendige rum. Dette gør det lettere for kunderne at forstå, hvad slutresultatet bliver, og se hvilken praktisk værdi løsningen har.

Vi har leveret hallerne med døre, ventilationssystem og LED-belysningssystem både inde og ude. I dette tilfælde er vi blevet enige om en fem-årig lejekontrakt med mulighed for at forlænge aftalen.

Har du brug for at opbevare noget under overdækning? Vi kan hjælpe dig, uanset om du vil eje eller leje. Vore WiikHaller er meget fleksible og kan let flyttes eller udbygges, hvis behovet for lagerplads øges. De har mange anvendelser og kan tilpasses dine behov. Kontakt os, så finder vi en løsning, der fungerer for dig.